Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

In Memoriam: Ivy Bean

0 comments

Posted on 29th July 2010 by Rob in Social Media |Twitter


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Ivy Bean, 's werelds oudste Tweep‘s Werelds bekendste Twitteraar, of anders wel de oudste Twitteraar, is op 104-jarige leeftijd overleden. Ivy Bean, een Engelse dame die in een verzorgingshuis in Bredfort woonde, kreeg daar in 2007 voor het eerst met een computer te maken.

En tot groot plezier. In 2008 maakte ze een profiel aan op Facebook en zette hiermee een goed voorbeeld voor haar huisgenoten en andere senioren. Geen wonder dat ze in no-time is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van Internet en er verschillende fan-pages voor haar werden opgericht. In 2009 opende ze ook een Twitter-account, omdat ze “een beetje was uitgekeken op Facebook“.

Ook op Twitter was ze populair en groeide snel uit naar een account met meer dan 62.000 volgers. En ook hierin was ze een voorbeeld voor veel van haar huisgenoten, maar die zijn allemaal niet zo populair geworden als Ivy zelf. Ivy zelf kwam over als een sterke vrouw die ondanks de tegenslagen die het leven biedt, vrolijk blijft en met d’r tijd meeging. Via Twitter deelde ze veel van haar dagelijkse leven, haar favoriete avondmaaltijd en de bekende personen (Gordon Brown, Peter Andre) die haar kwamen opzoeken.

Op 15 juli 2010 tweette Pat (een van haar vaste verzorgers en regelmatig ‘ghostwriter’ voor Ivy) dat Ivy leverproblemen had. Ondanks positieve berichten dat het wel weer goed zou komen en het feit dat ze de 23ste weer was ontslagen uit het ziekenhuis, is Ivy op 28 juli 2010 overleden. De wereld, Internet en Twitter zijn een vrolijk persoon verloren… Ivy zal worden gemist.

Ivy Bean - 's werelds oudste tweep

No comments yet.

Leave a comment


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Switch to our mobile site


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524