Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Socialnopoly

0 comments

Posted on 10th August 2010 by Rob in Social Media |Twitter


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Social Media MonopolyEen van de meest bekende familie-bordspelen is waarschijnlijk wel ‘Monopoly’ van Hasbro. In 75 jaar tijd zijn er ruim 200 miljoen exemplaren van verkocht en is het uitgebracht in 26 verschillende talen en in verschillende thema-versies. Mede door het constant updaten (3D-versie, creditcards ipv papiergeld) blijft het spel aansluiten bij de tijd.

En daarom is het niet heel erg verwonderlijk dat er nu ook een social media variant van monopoly bestaat. Deze is niet gemaakt door Hasbro zelf maar door de website Bite.ca. Maar ik neem aan dat Hasbro geen bezwaar heeft tegen dergelijke free publicity.

Uiteraard is het doel om alleenheerser te worden in de wereld van social media. Straten zijn vervangen door websites, spoorwegen bestaan niet (dit zijn nu smartphones) en ook de kanskaarten zijn geheel in stijl van social media (“ga niet langs Wi-Fi”, ga direct naar MySpace etc.). Wil je deze versie van monopoly ook spelen? Download dan het grote SM-bord en de bijbehorende kaarten via de site van Bite. Overigens dien je wel de pionnen en het geld van je ‘oude’ monopoly te gebruiken… die zitten er hier niet bij.

No comments yet.

Leave a comment


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Switch to our mobile site


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524