Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Revisie

1 comment

Posted on 6th September 2010 by Rob in About


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Afgelopen zaterdag had ik een familie-feestje. Mijn ouders zijn 40-jaar getrouwd en vonden dit een mooie aangelegenheid om alle vrienden en familieleden bij elkaar te roepen.

En zo zat ik plots weer te praten met een nichtje dat ik lang niet had gezien. Uiteraard vertelde ik over Interactieveling.. zoals een vader ook graag over zijn kinderen praat, praat ik graag over m’n eigen bedrijf. En aanstekelijk, want maandagmorgen had ik meteen een mailtje ontvangen met wat ‘tips en wijzigingen’ voor mijn webteksten.

Enthousiasme werkt! En dat moet je stimuleren. Vandaar dus dat alle pagina’s in meer of mindere mate zijn aangepast. Ciska, bedankt.. Zoals het er nu uit ziet word je ere-gast op het eerstvolgende jubileum.

1 Comments

 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Ciska
  says:


  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  You’re very welcome!

  6th September 2010 at 19:22

Leave a comment


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Switch to our mobile site


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brink23/domains/interactieveling.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524